Uudised

Põlvamaa Omavalitsuste Liit ootab ettepanekuid maakonna teenetemärkidele ja Põlvamaa aukirjale

Põlvamaa Omavalitsuste Liit ootab 1. veebruariks 2024 taotlusi maakonna teenetemärkidele ja Põlvamaa aukirjale.

Põlvamaa vapimärgi kui maakonna kõrgeima autasuga tunnustab Põlvamaa Omavalitsuste Liidu esimees isikuid, kes on silmapaistva töö ja tegevusega oluliselt kaasa aidanud maakonna arengule. Põlvamaa vapimärgiga kaasneb rahaline preemia Põlvamaa Omavalitsuste Liidult. 2023. aastal pälvis vapimärgi Ülo Needo.
 
Põlvamaa teenetemärgiga autasustatakse isikuid, kes on oma töö ja tegevusega aidanud kaasa maakonna arengule ja on paistnud silma maakonna jaoks olulise saavutusega. 2023. aastal pälvisid teenetemärgi Meelis Käo, Tarmo Volt ja Rüdiger Jankowski.
 
Põlvamaa aukirjaga tunnustatakse füüsilisi või juriidilisi isikuid silmapaistvate saavutuste ja märkimisväärsete teenete eest maakonna arendamisel ning üksikisikuid silmapaistvalt eduka töö ja teenistuse või maakonna jaoks märkimisväärsete saavutuste eest. 2023.aastal pälvisid Külli Ots, Erika Mark, Merike Saan, Tiina Hoop, Caspar London, Rihard Rammul, Keit Kuklase, Janika Usin, Mikko Jušin, Hanna-Marleen Oras, Kristi Johanson ja Timo Varik.
 
Kandidaate võivad esitada kõik isikud, asutused ja kollektiivid Põlvamaa Omavalitsuste Liidu e-postile polvamaa@polvamaa.ee või postiaadressil Kesk 20, 63308 Põlva.
 
Kandidaadi esitamisel tuleb ära märkida taotluse esitaja ja kontaktandmed, kandidaadi nimi, sünniaeg, elu- ja töökoht, kodakondsus, varem antud autasud ja teenete kirjeldus. Vastavad taotlusvormid leiab SIIT.
 
Teenetemärgid ja aukirjad antakse üle Eesti Vabariigi 106. aastapäeva auks peetaval pidulikul maakondlikul vastuvõtul Mooste Folgikaojas.
 
Fotol 2023. aasta Põlvamaa vapimärgi laureaat Ülo Needo. Foto: Sander Silm
 
Lisateave:
 
Eve Neemsalu
Tegevjuht
Põlvamaa Omavalitsuste Liit
Tel: 5621 6688
eu