Uudised

Toetame Põlvamaa sõpru Kulikovkas!
 

Põlvamaal on juba enam kui poolsajandit sõpruspiirkond Ukrainas Kulikovkas, mis praegu on muutunud sõja tallermaaks ja kus inimesed vajavad just nüüd kõige enam meie abi.

Kuigi Kulikovka pole veel Venemaa okupantide poolt vallutatud, on piirkond pideva õhurünnakute ja kaugtule all. Samas on Kulikovka inimesed võtnud ka ise vastu üle kolmesaja sõjapõgeniku Tšernihivist ja abistanud neid kõigega, millega saavad.

Aitamaks meie sealseid sõpru, algatasid Leo Kütt ning ettevõtjad Mihkel Peedimaa ja Jaan Konks annetuste kogumise Kulikovka heaks, mis praegu käib Räpina inkubatsioonikeskuse kaudu. Kulikovkas on puudu kõigest – alates killuvestidest kuni väikelapse mähkmeteni, mistõttu igasugune rahaline abi on teretulnud. 

Esimene 6000 euro suurune abi on jõudnud juba kohale, kuid seda on vaja veel. Seega ootame jätkuvalt annetusi kontole:

saaja: SA RÄPINA INKUBATSIOONIKESKUS
arvelduarve: EE042200221066265723

18. märtsil kell 19 leiab Põlva Kultuurikeskuses aset toetuskontsert Kulikovkale, kus esinevad Rita Ray, Meelis Hainsoo, Margot Suur ja Põlvamaa noored laulusolistid, Tallinna Politseiorkester ja dirigent Riivo Jõgi.

Kogu kontserdist saadav tulu läheb toetusena teele Põlvamaa sõpruspiirkonda ja lisainfot kontserdi kohta vaata siit: https://www.kultuurikeskus.ee/sundmused/toetuskontsert-kulikovkale/

Ulatame oma sõpradele abikäe!

eu