Uudised

Lootose naiskond meistriliigas punkte juurde ei teeninud
2022-05-30 11:03:00

Põlva Jalgpalliklubi Lootos naiskonnal oli möödunud nädalal Eesti jalgpalli meistrivõistluste naiste meistriliigas kaks mängu. 

Kesknädalal mängiti Tallinnas JK Tallinna Kaleviga edasi lükatud avavooru kohtumine. Lootos asus mängu poolajaks  kapten Ave-Lii Laasi värvast juhtima, kuid kaotas vigastuse tõttu keskkaitsja Kärt Kaseoru. Teisel poolajal lõid tallinnlased kaks väravat ja võitsid kohtumise 2:1. 

Nädalavahetusel, 28. mail mängiti Lootospargis Lõuna-Eesti liigarivaali, Tartu JK Tammekaga. Vigastuste ja haigestumiste tõttu tuli Lootos naiskonnal läbi ajada varumängijateta. Avapoolajal jäid väravad löömata. Teisel poolajal suutsid tartlannad kahel korral Lootose väravaluku murda ja kohtumise 2:0 võita.

Lootos  naiskond (avafotol, autor Reti Aleste) koosseis mängudes Tallinna Kalevi ja JK Tammeka vastu: Karina Piirimaa(vv), Katrin Piirimaa, Elina Kahar, Karmen Piirimaa, Hanna Parv, Kärt Kaseorg, Kristin Kukli ,Kaisa Liina Keps, Ave-Lii Laas(k), Kärt Hüdsi, Isabel Huma, Mairit Laanesaar, Ketlin Pindis. Peatreener Kaido-Meinhard Kukli,

Naiskonna järgmine mäng toimub 4.juunil kell 15:00 Viljandis kohaliku ühendvõistkonnaga. 

Põlva Jalgpalliklubi Lootos

eu