Uudised

Uudised

Põlvamaa Partnerluskogu ideekorjete esimene etapp on läbitud
2022-06-28 10:56:00

Juuni kuuga said alguse Partnerluskogu uue strateegia koostamise ideekorjed. Kokku toimus viis ideekorjet, kus osales kokku poolsada Põlvamaa aktiivset inimest. Jagati mõtteid – mis on Põlvamaa olulisimad teemad ja valdkonnad, mida LEADER meetmest tuleval perioodil toetada võiks.

Ideekorjetel oli esindatud viis erinevat sihtgruppi: mittetulundusühingud, ettevõtjad, KOV-id, noored ning Partnerluskogu juhatuse- ja hindamiskomisjoni liikmed. Lisaks on augusti kuusse planeeritud ideekorje sotsiaalvaldkonnale ning septembris ootame mõtteid vahetama külakogukondade esindajaid.
 
Toimunud ideekorjetest tuli selgelt välja, et erinevatel huvigruppidel olid piirkondlikud probleemid valdavalt sarnased. Järgmise sammuna koondavad Loovusaida eksperdid Indrek ja Liina Maripuu kogutud info kokku, et sügisel saadud materjali baasilt edasi töötada.

Partnerluskogu tiim tänab omaltpoolt kõiki asjaosalisi! Aitäh kõigile, kes võtsid aja, et tulla ja arutleda ning andsid oma panuse Partnerluskogu tuleva perioodi LEADER valemi leidmisse.

Tekst ja pilt: Anett Hallap

eu