Uudised

Uudised

Põlvamaa ettevõtja pälvis üleriigilise tunnustuse
2022-11-26 10:29:00

Muinsuskaitseamet kuulutas 24. novembril toimunud tunnustussündmusel välja Muinsuskaitseameti aastaauhindade laureaadid 17 kategoorias. Sündmusel tunnustati 2022. aasta kõige silmapaistvamaid restaureerimis- ja ehitustöid, inimesi, avastusi ja tegusid. Laureaat kategoorias Hästi taastatud või restaureeritud detail või hoone osa muinsuskaitsealal, on põlvalane Meelis Maidla (Restaureerimismeister OÜ).

Meelis Maidla valmistas avatäited kaitsealusele elamule Kalevipoja 3 Võrus. „Kultuuripärand on taastamatu ressurss ning kui see hävib, seda enam tagasi ei saa. Teeme täna eriti suure kummarduse neile tegusatele inimestele, kes meie mälestisi hoiavad, uurivad ja taastavad või ajaloolistesse keskkondadesse väärilisi lahendusi loovad. Teie panusel, mis hoiab ka tulevaste põlvkondade kultuurilist ja ajaloolist mälu, on kulla kaal,“ ütles kultuuriminister Piret Hartman. 

Õnnitleme Meelis Maidlat tunnustuse puhul!

Foto: Muinsuskaitseamet

eu