Uudised

Uudised

TV10 olümpiastarti 52. hooaja I etapi finaalvõistlused Võrus
2022-12-05 11:47:00

Laupäeval 3. detsembril toimus TV 10 olümpiastarti 52. hooaja I etapi finaalvõistlus Võru Spordikeskuses. Uue hooaja esimesel etapil võistlesid ligi 400 noort neljal alal: 60 m jooksus, kõrgushüppes, teivashüppes ja kuulitõukes. Põlvamaalt lõid koolivõistkondadega kaasa Põlva Kooli ja Räpina Ühisgümnaasiumi südikad noored.

 

Põlva Kooli võistkonna võistlejad saavutasid kaks esikuuiku kohta. Marielle Leesalu jagas teist kuni neljandat kohta nooremate tüdrukute kõrgushüppes tulemusega 1.40. Kokku oli selles vanuseklassis osalejaid 66. Lisaks saavutas Marielle 60m jooksus 13. koha ajaga 9.19 ja jäi napilt välja B finaalist. Vanemate poiste vanuseklassis saavutas Mihkel Padar tubli 4. koha 60m jooksus (55 osalejat) ja 7. koha teivashüppes (34 osalejat).

Räpinlastest näitas eredaimalt tulemust Marko Heering, kes nooremate poiste kõrgushüppes saavutas 7. koha tulemusega 1.30 (59 osalejat).

PÕLVA KOOLI võistkond on peale I etappi 28. kooli arvestuses 5247 punktiga teisel kohal. SUPPER! Neid edestab vaid eelmise aasta võitja Rakvere Reaalkool, kes kogus 5444 punkti. Räpina Ühisgümnaasium reastus esimese etapi järel 22. kohale. Kõik noored võistlesid  tublilt ja saavutasid isiklike rekordeid.

Kõik tulemused: https://www.ekjl.ee/tv-10-olumpiastarti/tulemused/

Fotol (arhiiv) TN kõrgushüppe esikuuik, Marielle Leesalu (roosas), II-IV koht.

Lisainfo:
Toomas Kivend
Põlva Kooli õpetaja
Tel. 511549
E-post: toomas.kivend@polvakool.ee

eu