Uudised

Uudised

Servitile ülekaalukas võit
2023-03-02 11:44:00

Kolmapäeval, 1. märtsil maadlesid Mulgimaal Eesti käsipalli meistrivõistluste meeste meistriliiga  raames Serviti ja Viljandi.

Mängu lõpptulemusena tuli võõrustajatel põlvakate paremust tunnistada. Esimese 30 minuti järel juhtis Serviti 17:12 ning kohtumine lõpetati numbritega 34:20. Serviti skoori kasvatasid jõudsalt Alfred Timmo kaheksa tabamusega, Jürgen Rooba kuuega ja Henri Hiiend viie väravaga.

"Meie poolt korralik esitus. Võibolla esimesel poolajal oli 10-minutine periood, kus oli probleeme rünnaku teemal, ülejaanud mäng aga väga ühtlane esitus nii kaitses kui ka rünnakul. Skooritegijate kõrval tasub esile tõsta väravavahti Jürgen Lepassoni," kommenteeris kohtumist peatreener Kalmer Musting.

Fotol (arhiivist, autor Taavi Nagel) rünnakul Jürgen Rooba.

eu