Uudised

Uudised

Lootose naiskond võitis Pärnu/Viljandi ühendnaiskonna
2023-11-24 12:31:00

Põlva Lootose naiskond võõrustas kolmapäeval, 22. novembril  Eesti jalgpalli meistrivõistluste naiste meistriliiga üleminekuturniiril -6 kraadises külmas Pärnu JK Vaprus/Viljandi JK Tulevik ühendnaiskonda. 

Avapoolaja viimasel minutil viis Mari Abel Lootose juhtima. Teisel poolajal lõid kapten Ave-Lii Laas ja Kärt Hüdsi kumbki kaks väravat ja Lootos sai suure 5:0 võidu. 
Lootose koosseis (avafotol, autor Annika Aust):  Mairit Laanesaar, Isabel Huma, Elina Kahar, Wanda Prost, Kristel Saadik, Kristin Kukli, Ave-Lii Laas, Ita Lillo, Mari Abel, Marie Rahel Lail (70.Ketin Pindis), Kärt Hüdsi. Treener Kaido-Meinhard Kukli, füsioterapeut Anette Laureen Linnuste.

Üleminekuturniiri viimases mängus võõrustatakse Lootospark staadionil laupäeval, 25.novembril Tallinna FC Ararati. Mäng algab kell 12:30. 

eu