Uudised

Uudised

Lootose naiskond jätkab jalgpalli naiste meistriliigas
2023-11-27 10:50:00

Laupäeval, 25.novembril, lõppesid mängud Eesti naiste jalgpalli meistrivõistluste meistriliiga üleminekuturniiril. 

Põlva Jalgpalliklubi Lootos naiskond võõrustas lumisel Lootospark staadionil Tallinna FC Ararati võistkonda. Vastased läksid 20.minutil mängu juhtima. Teise poolaja 75.minutil viigistas mänguseisu kodunaiskonna kapten Ave-Lii Laas. Kohtumise lõpus jäid vastased eemaldamise tõttu väljakule kümnekesi. Mänguseis ei muutunud ja kohtumine lõppes 1:1. See tähendab, et mõlemad naiskonnad teenisid võimaluse osaleda järgmisel aastal Eesti naiste jalgpalli meistrivõistluste meistriliigas.
Lootos (avafotol, autor Annika Aust) mängis koosseisus: Mairit Laanesaar, Isabel Huma (72.Helene Lumi), Elina Kahar, Kristel Saadik, Ketlin Pindis, Kristin Kukli, Ave-Lii Laas, Ita Lillo, Mari Abel, Marie Rahel Lail, Kärt Hüdsi. Treenerid Kaido-Meinhard Kukli, Indrek Käo, füsioterapeut Anette Laureen Linnuste.

Lootose naiskond lõpetab spordiaasta 30.detsembril, osaledes traditsioonilisel Eesti Jalgpalli Liidu Aastalõputurniiril Tallinnas.    

eu