Uudised

Põlvamaa tihendab turismialast koostööd Segebergi ja Drawskoga

7. juulil külastasid Põlvamaa Omavalitsuste Liitu ja Põlvamaa Arenduskeskust maakonna sõpruspiirkondade Segeberg (Saksamaa) ja Drawsko (Poola) delegatsioonid, et ühiselt aktiveerida kolme piirkonna turismilehtede lingid.

Kolme piirkonna koostöö muutub järjest enam sisulisemaks ning koostöö üks eesmärk on ka oma regiooni tutvustus sõpruspiirkondade seas. Põlvamaa Arenduskeskuse juhi Lennart Liba sõnul on turismilehtede vastastiku linkimine alles esimene samm turismialases koostöös ja nii plaan arendada edasi nii Põlvamaa turismilehte turism.polvamaa.ee

Põlva Vallavolikogu esimees Georg Pelisaar lisas, et välisturistid on Põlvamaad taasavastamas ja kohati on probleem juba selles, et pole piisavalt kohti nende majutamiseks. Kuid ta avaldas lootust, et meie ettevõtjad tulevad nõudluse vastu, seda enam, et nii Poola kui Saksamaa sõprade hinnangul on Põlvamaa imelise loodusega koht.

Segeberg ja Drawskio delegatsioonid tutvuvad muuhulgas veel Meenikunno rabaga, külastavad Kanepi ja Räpina valla külaharmoonikat ning laupäeval Põlvas toimuvat toidufestivali ja Harmoonika pillipidu.

 

eu