Sündmused

Sündmused

Comedy Estonia: Sander Õigus ”Laiskus, ehk seitsmes surmapatt”

Põlva Kultuuri- ja Huvikeskus
Sander Õigus – “Laiskus, ehk seitsmes surmapatt”

2022 sügisel näeb ilmavalgust Sander Õiguse järjekorras seitsmes soolotund “Laiskus, ehk seitsmes surmapatt”! Tänu suurele nõudlusele tehakse jaanuaris üks lisa ring Vabariigile peale, et kõik head komöödiasõbrad saali jõuaksid.

Laiskus pidavat edasiviiv jõud olema, aga miks siis asjad ainult kuhjuvad? Kas sa teadsid, et sõna “viitsima” ei eksisteeri peaaegu mitte üheski teises Maailma keeles? Miks ma diivani pealt jälle püsti ei saa?

Need on mõned põletavad küsimused, millele koos vastuseid otsime, aga kuna ma ei ole reklaamtekstide kirjutamises eriti hea, siis lähen edasi mina-vormi, ehk Sander ise ütleb nii:

“Seitsmes on valmis, sahtlis soe ja ei jõua sügist ära oodata. Mul on märkmik uuest materjalist punnis ja valisin välja just need 60 minutit, mis jätavad hästi sügava mulje, aga tegelt ei ütle vist mitte midagi. Noh, et ükskõik kui filosoofiliselt ma sellele tekstile peale lähen, lõpuks ma räägin ikkagi laval nalju ja igaüks saab ise otsustada mis ta nende mõtetega edasi teeb. Tule ka, naerame ja nutame ja laseme koos looma seest välja!”
Laiskus ehk seitsmes surmapatt

Sooja teevad teised Comedy Estonia koomikud
Show on soovitatavalt vanusele 16+.
Kestab orienteeruvalt 2 tundi koos vaheajaga.
Piletiinfo:
15 - 17€
eu