Sündmused

Sündmused

Rajakaamerakoolitus fotograafidele ja videograafidele

Hinnomäe
Rajakaamerate kõige imelisem omadus on oodata valvsalt kuni mõni loodusime lõpuks sünnib. Töö rajakaameraga ei eelda ilmtingimata loomade peibutamist ja nii on võimalik saada võimalikult ehtsaid fotosid või videopilte sellest, kuis loomad ja linnud ilma meelehead saamata toimetavad. Näiteks fotograafidena kipub meil nappima aega ja kannatust, et oodata, millal mõni nirk juuremättas asuvasse urgu hiirejahile läheb. Rajakaamera suudab aga seesuguse hetke tabada – peaasi, et akud või patareid oodatud hetkeni vastu peavad!

Rajakaamerate kõige tobedam puudus on see, et neid valmistatakse eelkõige info kogumiseks ning seetõttu on nende pildikvaliteet parimal juhul keskpärane. Pisemate loomade pildistamiseks ei sobi poest tellitud rajakaamerad üldse, sest ühest meetrist lähemal paiknevate asjade teravustamine rajakaameratega naljalt ei õnnestu. Kiidusõnu ei jagu ka rajakaamerate valgusallikatele, mis panevad ööloomade silmad eredalt särama hoolimata sellest, kas kaamera valgusti kiirgab tumepunast või nn musta valgust.

Senikaua kui meil tuleb looduspiltide ja -videote saamiseks sobilikke rajakaameramudeleid oodata, on mõistlik teha üht-teist endast olenevat, et saavutada ka tagasihoidliku kvaliteediga kaameraid kasutades paremaid tulemusi. Ja hea tahtmise juures on see täiesti võimalik! Rajakaamerakoolitusel selgitame võimalusi, kuis tõsta rajakaameravideote tehnilist kvaliteeti, kuis mängida kompositsiooni ja öise lisavalgustusega ning mismoodi aitab see kõik kaasa põnevama sisu üles filmimisele.
Piletiinfo:
85€
eu