Sündmused

Sündmused

Ökofestival 2024

Karilatsi Vabaõhumuuseum
- 16:00

Pühapäeval, 18. augustil leiab Karilatsi Vabaõhumuuseumis aset Ökofestival, kus sarnaselt eelnevatele aastatele kaubeldakse käsitöö, looduse- ja tervisekaupadega ning puhtas looduses kasvatatud toidu, maa- ja metsaandidega.

Ökofestivali laadal on oma põnevate toodetega esindatud väiketootjad igast Eestimaa nurgast, mistõttu ükski laadaline ei pea laadalt lahkuma tühjade kätega. Laadal pakutakse nii talukaupa, käsitööd kui ka taimi. Nagu heal laadal ikka, pakutakse ka tänavu ehedat eesti toitu.

Traditsiooniliselt on Ökofestivalil ka kultuuriprogramm ning osaleda on võimalik erinevates töötubades ja muudes tegevustes. Festivali kogu programmiga saab tutvuda kodulehel ecofest.ee/programm.

Ökofestival avab külastajatele väravad 18. augustil kell 09:00 ja festival kestab kuni kella 16:00. Sissepääsu hind on 3 eurot ja kuni 16-aastastele lastele (k.a) on sissepääs tasuta.

Laada korraldajad paluvad laadale tulijatel kaasa võtta hea tuju ning sularaha, sest suure võrgukoormuse tõttu võivad kauplejate makseterminalid tõrkuda.

Ökofestivali korraldavad MTÜ Põlvamaa Partnerluskogu ja SA Põlvamaa Arenduskeskus. Ökofestivali korraldamist toetavad Põlvamaa Omavalitsuste Liit ja Põlvamaa Partnerluskogu LEADER programmist.

eu