Uudised

Uudised

Põlvamaa noor, osale osalushäkil!
2022-11-16 16:03:00

Põlvamaa noor! Kas oled mõelnud, et kodukohas, maakonnas või Eestis üldiselt võiks midagi paremini olla? Või tahaksid kodukoha tulevikus kaasa rääkida, sest see on ju ka sinu tulevik!

Kutsume sind 9.-11. detsembril osalema Noorte osalus(e)häkile, et anda panus Haridus- ja Noorteameti poolt loodavale Osalus(e)platvormi koosloomisesse. Platvormi eesmärk on anda kõikidele noortele võimalus oma ideid esitleda, poliitikaga kursis olla ja oma sõna sekka öelda.

Kolmepäevase ürituse vältel toimub tiimitöö platvormi erinevate elementide loomiseks. Töö kõrval on ka parajalt vaba aega ja meelelahutust, et ka nädalavahetust nautida. Üritus toimub Tallinnas, Telliskivis. Osalemine, majutus ja toit on tasuta.

Ootame osalema igast maakonnast viis noort. Üritusele kandideerimiseks tuleb täita registreerimisavaldus ja kirjutada lühike motivatsioonikiri teemal: “Mis on üks asi, mida tahaksid oma kodukohas, vallas või Eestis laiemalt muuta ja miks?"

Valime mitmekesised osalejad, seega julgustame kõigil kandideerima, et loodav Osalus(e)platvorm oleks kõigile noortele kättesaadav ja lihtsasti kasutatav.

Kandideerimine on avatud 20. novembrini SIIN

Rohkem infot ürituse kohta leiad siit: garage48.org/events/noorte-osalusehakk

Kui on küsimusi, siis kirjuta julgelt jana@garage48.org

Peatse kohtumiseni!


Jana Saastamoinen
Marketing and Project Manager at Garage48
+372 530 215 08
www.garage48.org

eu