Uudised

Uudised

Serviti pani napi võiduga eurosarjale punkti
2022-12-11 20:24:00

Laupäeval, 10. detsembril toimus Mesikäpa Hallis Põlva Serviti ja Runar Sandefjord Elite’i meeskonna korduskohtumine. Avamäng toimus nädal aega tagasi Sandefjordis, kus Serviti oli sunnitud vastu võtma kaotuse seisuga 30:41.

 

Atmosfäär oli pinev ja peamiselt möödus mäng Serviti kolme- või kaheväravalises eduseisus. Vaid korra esimesel poolajal oli Serviti sunnitud tagaajaja rolli. Poolaeg võideti 18:16 ning matš lõpptulemusega 36:35 Servitile.
Resultatiivseim oli Alfred Timmo (avafotol, Tom Ivar Arntsen / NiceShot.no) üheksa väravaga, seitse tabamust sai kirja Henri Sillaste. Kuus väravat viskas Hendrik Varul, viis Carl-Eric Uibo.

"Võrreldes Norra mänguga tegime väga hea esituse. Täna polnud selliseid äravajumisi, kuigi esimese poolaja 20. minuti paiku tuli sisse üks mõõn. Osad mängijad tegid oluliselt kõvema soorituse kui avamängus, näiteks Alfred Timmo ja Hendrik Varul," lausus peatreener Kalmer Musting. "Üldiselt toimis meie kaitsetegevus hästi ja suutsime mängutempot hoida."

Koondtulemus 66:76 räägib siiski norrakate kasuks ning sellega lõppes nii Serviti kui ka Eesti käsipalliklubide teekond eurosarjas.

eu