Uudised

Uudised

Serviti tüürib Balti liigas võidulainel
2022-12-19 10:42:00

Möödunud nädalavahetusel, 17.–18. detsembril toimusid taas Balti liiga mängud. Liiga neljandal võistlusnädalal kohtus Põlva Käsipalliklubi meeskond Serviti Mesikäpa Hallis SK Tapa/N.R. Energy-ga ja Leedu klubi HC Amberiga. Seni oli Serviti tunnistanud liigas vaid võite ning pretendeeris oma alagrupis esikohale.

Balti liiga nädalalõppu alustas Serviti ülekaaluka võiduga, kui laupäeval kohtuti Tapa meeskonnaga. Poolaeg võideti veel üsna napi 23:20 seisuga. Mängu teises pooles Serviti mängumootor käivitus, kogus vaid tuure ning matš lõppes resultaadiga 39:30. Matši väravakütiks nr 1 tõusis Jürgen Rooba 10 tabamusega. Kaheksa lisas Mathias Rebane, kuus Carl-Eric Uibo ja viis väravat Alfred Timmo.

Pühapäeval pani Serviti Balti liiga nädalalõpule võiduka punkti. Leedu klubi HC Amber alistati ülekaalukalt. Juba poolaeg kuulus Servitile – vastane võideti mängu esimeses pooles seisuga 17:6. Mängu lõppresultaadiks kujunes 30:19. Pühapäevalgi viskas kõige rohkem väravaid Jürgen Rooba, kes ühtlasi tähistas ka oma sünnipäeva. Tema arvele jäi kuus väravat, viie väravaga panustas Tõnis Kase ja neli tabamust lisas omalt poolt Sander Sarapuu.

“Mänguga saab rahul olla. Esimese poolaja lõpuminutitel ja teise poolaja algul muutusime hooletuks, lasime tempo alla. Üksikuid väikseid vigu oli, kuid mida veel tahta, kui 19. minutiks on seis 13:3. Kõik mängijad said ka platsile,” kommenteeris peatreener Kalmer Musting.

Balti liiga A-alagrupi tabeliseis:                           Balti liiga B-alagrupi tabeliseis:
1. Viljandi HC – 10 punkti                                        1. Põlva Serviti – 12 punkti
2. Mistra – 8 punkti                                                  2. VHC Šviesa – 9 punkti
3. HC Dragunas – 6 punkti                                      3. SK Tapa/N. R Energy – 7 punkti
4. ASK Zemessardze/LSPA – 4 punkti                    4. ZRHK TENAX Dobele – 4 punkti
5. Granitas-Karys – 2 punkti                                   5. HC Amber – 2 punkti
6. HK Ogre/HYDROX – 0 punkti                             6. HC Tallinn – 0 punkti


Fotol (autor Taavi Nagel): Serviti selle nädalavahetuse üleplatsimees Jürgen Rooba.            

eu