Uudised

Uudised

Põlvamaal tuleb järjekordne HingamisLaulupidu
2023-06-14 12:39:00

Põlvamaal tuleb järjekorras juba teine HingamisLaulupidu, mis leiab aset 19-20. augustil 2023 imekaunis Valgemetsa puhkekülas.

 

HingamisLaulupidu on sündmus, mis seob endas teadliku hingamise praktikad, pärimuskultuuri, muusika ja looduslähedase eluviisi. Terve päeva jooksul on võimalik õppida Eesti parimate hingamistöö ekspertide ja globaalse suurmeistri Dan Brulé käe all, osaleda mitmekesistes aruteludes ning tutvuda Eesti pärimuskultuuriga. HingamisLaulupeol osalemiseks ei pea olema varasemat kogemust teadliku hingamise praktikatega. Viime läbi meistriklasse ja õpitube, kust saab väärtuslikke näpunäiteid oma elukvaliteedi muutmiseks ja toimub tervisetoodete laat väikeettevõtjatega nii Põlvamaalt kui üle Eesti.

HingamisLaulupeolt ei puudu muusika! Peaesinejaks on armastatud laulja Siiri Sisask ning päeva jooksul astuvad üles hinnatud Eesti muusikud Silver Sepp, Indrek Tammoja (Rändaja), Maili Metssalu ja Jaan-Eerik Aardam, Marion Selgall ja Enrik Visla ning üllatuskülaline USA'st. Päev kulmineerub õhtuse ühishingamise ja -laulmisega, mis toob kõik osalejad kokku tähistama eestimaalaseks olemist osalt uuel ja teisalt meile kõigile armastatud moel.

Loe HingamisLaulupeost rohkem ja tutvu programmiga meie kodulehel www.hingamislaulupidu.ee!
 
eu