Uudised

Uudised

Põlvamaa tänab laulu- ja tantsulapsi ning nende juhendajaid!
2023-07-03 14:17:00

XIII noorte laulu- ja tantsupidu "Püha on maa" on ajalugu ning sajad Põlvamaa lapsed on vihma ja suvekuuma trotsides ning vingete emotsioonide võrra rikkama kodus tagasi. Kuid lapsed poleks peole jõudnud ilma oma juhendajate, vanemate ja taustajõudude abita. Suur tänu teile!

Laulupeol "Püha on maa", tantsupeol "Sillad" ja pillipeol "Päriselt" osales ühtekokku pea 600 Põlvamaa noort – nii tantsijaid, koorilauljaid, rahvamuusikud ja orkestrante. Põlvamaad esindas 3 puhkpilli- ja 1 keelpilliorkester, 4 lastekoori, 6 mudilaskoori, 2 poistekoori, 4 võimlemis- ja 8 tantsurühma ning 2 rahvamuusikaansamblit.

„Tahan teha suure kummarduse ja tänada suurepärastelt tehtud töö eest kõiki juhendajaid, koolijuhte, lapsevanemaid, kaasamõtlejaid ja nõuandjaid ja eriti noori, kes panustasid Põlvamaa esindusse noorte laulu- ja tantsupeol,“ ütles XIII noorte laulu- ja tantsupeo Põlvamaa maakondlik koordinaator Nele Risttee.

Põlvamaa omakorda tänab Nele Ristteed, kes tegi laste peole viimiseks ära hiiglasliku töö, kus viimastel päevadel polnud enam kohta isegi mitte unetundidele. Aitäh, Nele!

Pilte Põlvamaa noorte tegemistest laulu ja tantsupeol vaata Põlvamaa Omavalitsuste Liidu FB lehelt!

 

eu