Uudised

Uudised

Osale praktilises ringmajanduse teemalises töötoas!
2023-09-04 21:03:00

Tule osale praktilises ja kaasahaaravas ringmajanduse teemalises töötoas, kus saab ennast proovile panna ringmajandava toote disainimisel, vaatame sisse ringmajanduses kasutatavate mõistete tähendustesse ja selgemaks saavad teiste seas taaskasutus kui ringlussevõtt. 

Kui sind huvitab hoopis see, mis toimub riiklikul tasandil, siis ka sellest tuleb juttu. Lisaks, ühe praktilise näitena tutvustatakse tootmisjääkide ostu-müügiplatvormi Materjalivoog. 

Töötuba viib läbi Mayri Tiido, kes on 10 aastase kogemusega kutsega täiskasvanute koolitaja (tase 6) ja ettevõtja. Igapäevaselt tegeleb ta Eestis ringmajanduse edendamisega läbi koolituste, teavitustöö ja iduettevõtte Materjalivoog. Ta on sertifitseeritud ringdisaini meetodi CIRCO koolitaja Eestis ja täiendanud end Ringsete Ärimudelite Innovatsiooni teemal Cambridge’i ülikoolis. Ta kuulub maailma suurima ringmajandust edendava sihtasutuse Ellen MacArthur Foundation võrgustikku ja on külalisõppejõud Eesti Kunstiakadeemias jätkusuutlikkuse ja ringmajanduse teemadel.

Töötuba toimub 20.septembril, kell 10:00-13.00 Põlvas, Energia 5, 2 korrus, Sanbruno OÜ seminariruumis. 

Registreeri töötuppa SIIN.

Üritust rahastatakse Euroopa Liidu Euroopa Regionaalarengu Fondi meetme "Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtlikkuse edendamiseks" projektist „Põlvamaa PATEE programm 2020-2023" ning see on osalejatele TASUTA.

Lisainfo:

Ilija Samoldin

Ettevõtluskonsultant (rohemajanduse alal)
SA Põlvamaa Arenduskeskus
+372 58502444
lija.samoldin@polvamaa.ee ">ilija.samoldin@polvamaa.ee ;

eu