Uudised

Uudised

Käsipallis algas uus saalihooaeg 
2023-09-07 08:01:00

Serviti alustas võiduga.

Kolmapäeval, 6. septembril kõlas Mesikäpa Hallis Eesti käsipalli meistrivõistluste meeste meistriliiga uue hooaja avavile. Omavahel võtsid mõõtu Põlva Serviti ja HC Tallinn. Meeskondade vaheline heitlus päädis võõrustajate võiduarve avamisega. Vastased alistati kindla seisuga 46:31 (22:17).

Väravaküttideks olid: Alfred Timmo üheksa tabamusega, Hendrik Varul kaheksa väravaga ja Stanislav Kholodiuk ning Mathias Rebane kuue tabamusega.

“Esimene poolaeg oli intensiivne – väga kiire ja tempokas. Ründeid mängisime hästi, kaitse jättis mõneti soovida. Vahetuste virvarr ja kaitseformatsioonide muutmine lõi asja mingil momendil segamini ning Tallinn tegi sel perioodil 5:0 spurdi. Teisel poolajal võtsime põhijõud ära, aga vaatamata sellele loksus vahemaa siiski suureks,” kommenteeris peatreener Kalmer Musting.

Serviti järgmine mäng toimub 13. septembril võõrsil, kui Eesti käsipalli karikavõistlustel minnakse vastamisi HC Kehra/Horizon Pulp&Paperiga.

Foto (autor Merlin Raudkett): rünnakul Serviti resultatiivseim Alfred Timmo, kes sai kirja üheksa väravat.

eu