Uudised

Uudised

Lootose naiskond oli meistriliigas võidukas
2023-09-11 11:04:00

Põlva FC Lootos naiskond mängis 10.septembril Eesti jalgpalli meistrivõistlustel naiste meistriliiga XIX vooru kohtumise Pärnu Rannastaadionil Viljandi JK Tuleviku ja Pärnu JK Vapruse ühendvõistkonna vastu. 

Mängus initsiatiivi hoidnud Lootos asus kohtumist juhtima avapoolaja keskel. Kristin Kukli söödust lõi värava Kärt Hüdsi.  Kohtumise teise poolaja 63. minutil Marie Rahel Laili antud nurgalöögist suurendas Isabel Huma Lootose eduseisu kaheväravaliseks. Tulemusega 2:0 kohtumine ka lõppes. Lootos tõusis liigatabelis seitsmendaks. Koha võrra eespool asuv Viimsi JK on nelja punkti kaugusel. 

Lootose koosseis (avatotol, autor Indrek Käo):  Mairit Laanesaar, Isabel Huma, Elina Kahar, Wanda Prost, Kristel Saadik, Mari Abel (90+1. Karina Piirimaa), Kristin Kukli, Ave-Lii Laas, Ita Lillo (86.Ketlin Pindis), Marie Rahel Lail, Kärt Hüdsi (77`.Helene Lumi). Kasutamata vahetused: Karmen Piirimaa. Treenerid Kaido-Meinhard Kukli ja Indrek Käo. Füsioterapeut: Anette Laureen Linnuste.

Kohtumine on järelvaadatav Soccernet TVs - https://www.youtube.com/watch?v=qdTQrJN7Bu4

Naiskonna järgmine mäng on 15.septembril kell 19.00. Põlva Lootospark staadionil võõrustatakse Tartu JK Tammeka naiskonda.

eu