Uudised

Uudised

Tule tutvuma kultuuripealinna tiitliaasta programmiga!
2023-09-19 12:27:00

19. oktoobrist alates jääb täpselt 100 päeva Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 tiitliaasta alguseni, mistõttu Tartu 2024 korraldustoimkond võtab üheks õhtuks üle terve Aparaaditehase linnaku ja selle lähiala, et tutvustada kultuuripealinna tiitliaasta programmi. 

Laval on Maris Pihlap, Alika Milova, Mari Kalkun ja mitmed üllatusesinejad, kelle kooslustest sündinud uudislooming tuleb sel õhtul esmaettekandele.  
 
Kultuuripealinna loovkontseptsioon on Ellujäämise Kunstid ehk just need teadmised ja oskused, mis aitavad meil tulevikus paremini elada. Sel õhtul mõtestame inimese, tehnoloogia ja kultuuri piire ning vaatame tulevikku. Publikuni jõuab lavastuslik läbilõige sündmustest, mis toimuvad järgmisel aastal Tartus ja Lõuna-Eestis. Tutvustame kultuuripealinna programmi AI tehnoloogia kaudu, mis valmib koostöös Tartu produktsioonistuudioga Östuudio. 
 
19. oktoobril algab kultuuripealinna sündmuste piletimüük ning otse trükikojast ootab soetamist Tartu 2024 programmiraamat. Tule kohale ja osta esimeste seas piletid meelepärastele kultuuripealinna sündmustele!
 
Sündmus on tasuta.
eu