Uudised

Uudised

Jõulumaa avab uksed jõuluelamusteks Põlvamaal
2023-11-27 15:11:00

Detsembrikuus muutub Põlvamaa ehedaks ja rõõmupakkuvaks jõulumaaks, kus kogu jõulukuu vältel on oodatud pered, töökollektiivid ja sõpruskonnad ning lastegrupid osa saama vahvatest jõulusehkendustest ja põnevatest üritustest. 

Koostöös Põlvamaa ettevõtjatega käimalükatud projekt muudab rohelise maakonnana tuntud Põlvamaa talvel hoopis jõulurõõmu ja ehedat jõulutunnet loovaks jõulumaaks, mis pakub päris jõuluelamust. Siin ei ole kohta kiirustamisele, sest pühadeaeg on aeg, mil keskenduda olulisele – pere ja lähedaste seltsile. Siin ei ole kohta jõuluärevusele, sest koostöös Põlvamaa toredate ettevõtjatega saab jõulumaa külaline teha pai nii oma kõhule kui hingele.

Jõulumaal ootab igaüht, kel jõulutunne südames, kuhjaga lõbusaid tegevusi, põnevaid etendusi, kauneid kontserte, rõõmu isetegemisest ning kohalike käsitöömeistrite loomingut. Jõulumaa külalisi tervitavad lahkelt mitmed maakonna kohvikud, kes pakuvad kõigile, kel kohvikut külastades päkapikumüts peas, väikest hinnasula oma menüüs. Hea õnne korral võib kohata jõulumaal ka jõuluvana, päris habeme ja päris jõulujuttudega!

Lisaks annab mahasadanud lumi võimaluse osa saada talvistest hobumatkadest jõuluteemaliselt dekoreeritud hobustel või nautida pikemaid kuljuste ja laternatega saanisõite nii jõuluvanaga koos kui jõuluvanata. Talverüüs Põlvamaa aga kutsub taasavastama looduskauneid paiku, vaatetorne ja matkaradasid, mida muidu harjumuspäraselt suvel külastatakse.

Põlvamaad aitavad jõulumaaks muuta tänavu pea kolmkümmend erinevat ettevõtet, kelle juures jagub jõuluhõngulisi tegevusi nii suurtele kui väikestele. 
Mida jõulumaa pakub, vaata meie kodulehelt jõulumaa.eu ning muuda tänavused jõulud teistsuguseks.

eu