Uudised

Uudised

GALERII: Jõuluhõnguline kaunistuskonkurss pani Põlvamaa kaunilt särama ja jagas osalejatele auhindu
2024-01-06 18:18:00

Jõulukuul kutsusime üles kõiki Põlvamaa inimesi ja ettevõtteid kaunistama oma kodu või kontorit, et üheskoos muuta mõnusaid jõulutegevusi pakkuv maakond eriliselt kauniks jõuluhõnguliseks paigaks ning võõrustada jõule nautivaid külalisi lähemalt ja kaugemalt.

 

Kolmekuningapäev on käes - aeg kuused toast õue viia ning lugeda jõuluaeg ametlikult lõppenuks. Ja samuti on aeg teha kokkuvõtteid ning vaadata tagasi jõulukaunistuskonkursile, millega kutsusime kõiki Põlvamaa eramajade, kortermajade ja ettevõtete omanikke kaunistama jõuluajal oma hooneid, hoove ja kodusid. Oli selleks siis ärihoone, kodumaja, kõrvalhoone, korteri aken, õu või suur puu, säravad jõulud Põlvamaal tõid rõõmu ja soojust südamesse kõikidele, kes seda ilu märkasid.

Kaunistuskonkursist võttis osa kauneid kodusid ja ettevõtteid üle kogu Põlvamaa - Räpinast Kanepini ning Ahjalt Leevini, Põlvast rääkimata. Kõigi osalejate vahel loositi välja auhindu ning hea meel on teada anda, et loosiõnn naeratas järgmistele kaunistajatele: Taevaskoja Turismi- ja Puhkekeskus, Põlva Jakobi Kool, Kohvik Põlva, Kanepi Seltsimaja, perekonnad Vähi, Vasser, Valgemäe, Lõhmus, Luste, Suvisild, Hanson, Lokk, Salundi ja Nagelmaa.

Aitäh kõigile, kes aitasid kaasa muuta talvine Põlvamaa säravaks jõulumaaks!

Auhinnad panid välja Jõulumaa Põlvamaal kaasategevad kohalikud ettevõtjad ja ühingud - Kodukohvik Tillu, Peri Külaselts, Maarja Küla, Eeva Käsperi Klaasistuudio, Mikko talu Südamete aed.

Fotod: erakogu

eu