Uudised

Uudised

Uma Pido ootab söögi-joogipakkujaid  
2024-02-29 10:18:00

Uma Pido kutsub peole toidupakkujaid! Oodatud on eelkõige Vana-Võromaa toitlustajad, kes pakuvad kohalikku toitu mõistliku hinnaga. VI Uma Pido toimub 1. juunil 2024 Põlva Intsikurmus. 

 

Kandideerida võivad nii traditsioonilise sooja toidu pakkujad ja väiksed kohvikud isetehtud hõrgutistega kui ka taimetoidu valmistajad. Soovime, et toitlustusala koos kauplejatega oleks osa peost. Seetõttu on eriti teretulnud toidupakkujad, kelle menüü aitab avastada kohalikku omapära – kes valmistavad toitu kohalikust toorainest ja viisidel, mis on kooskõlas paikkonna toidutraditsioonidega. Vana-Võromaale omast võiks kasutada ka telgi kujunduses, teenindajate riietuses jne. 

Kuna umbes pooled peol osalejatest on nii esinejate kui ka publiku hulgas lapsed, siis ei müüda toidualal alkoholi. Lahja alkoholiga kaubeldakse eraldi alal. Uma Pido lähtub keskkonnahoidlikest põhimõtetest.

Iga kaupleja peab vastavalt oma müügikohas pakutavale looma ka jäätmete liigiti kogumise võimalused (biojäätmed, pandipakend, pakend, olmeprügi vmt). Ühekordseid nõusid pole lubatud kasutada.

Korduskasutatavaid nõusid rentiva ettevõtte valib peo korraldaja. Söögi-joogipakkujal peavad olema teenuse osutamiseks ja müügiks vajalikud load ja sertifikaadid.

Huvi korral palume saata oma ettevõttest ja pakutavast lühikese tutvustuse (k.a piirkond, kus tegutsete)!

Pakkumisi ootame e-posti aadressil: triin.toom@gmail.com kuni 19.märtsini.

Foto: Krohv Stuudio

Lisainfo:

Triin Toom
Uma Pido projektijuhi abi
512 0772
umapido.ee   

eu