Uudised

Serviti võttis hooaja teise võidu
2022-09-15 09:50:00

Kolmapäeval, 14. septembril võõrustas Põlva Käsipalliklubi esindusmeeskond Serviti  Eesti käsipalli meistrivõistluste meeste meistriliiga uue hooaja esimest vastast kodusaalis. 

Külalismeeskond Mistra alistati seisuga 31:20, poolajal seisis tablool 16:12. Enim viskas väravaid Henri Sillaste, kelle arvele jäi kuus väravat. Nelja värava peale jäid Sander Sarapuu ja Mathias Rebane.

"Esimese poolaja  10 minutit mängisime hästi, poolaja keskel tabas meid mõõnaperiood - ei suutnud vastase väravavahti üle mängida. patustasime pallikaotustega rünnakul, mille vastane hästi ära kasutas," kommenteeris Serviti resultatiivseim Henri Sillaste. "Poolaja lõpuks “saime reele” - tegime mõned vahetused, mis ennast õigustasid. Teisel poolajal survestasime vastast kõvasti kaitses ning nii saime lihtsamaid väravaid. Samuti sai määravaks meie pikem pink, vahetused toimisid hästi. Tänane mäng oli tugev meeskondlik võit."

Järgmine Serviti kohtumine leiab aset laupäeval, 24. septembril kell 17:00 Mesikäpas. Põlvakatel on Balti liiga raames au võõrustada ZRHK TENAX Dobele (LAT) võistkonda.

Foto (autor Helin Potter, arhiiv): Henri Sillaste, kodumeeskonna resultatiivseim, atakeerimas vastaste väravat.

eu